Про поліноміальність нарізно сталих функцій - Косован, В.М.; Маслюченко, В.К. (Карпатські математичні публікації, 2014)
Вивчається, які необхідні і які достатні умови має задовольняти підмножина E числової площини R^2 для того, щоб кожна нарізно стала функція f:E→ R була поліноміальною і разом з тим існувала нарізно стала і не стала функція f_0:E → R.