Фундаментальний розв’язок задачі Коші для одного рівняння типу рівняння дифузії з інерцією - Малицька, Г.П.; Буртняк, І.В. (Карпатські математичні публікації, 2014)
В роботі знайдено явний вигляд фундаментального розв’язку задачі Коші для рівняння типу Колмогорова, що має скінчену кількість груп просторових змінних за якими є виродження параболічності.