Двосторонні нерівності з немонотонними підлінійними операторами - Копач, М.І.; Обшта, А.Ф.; Шувар, Б.А. (Карпатські математичні публікації, 2015)
Встсновлено теореми про існування розв'язків та їх двосторонніх оцінках для одного класу нелінійних операторних рівнянь вигляду x=Fx з немонотонними операторами.