До властивостей розв’язків рівняння Вебера - Трухан Ю.C. (Карпатські математичні публікації, 2015)
Досліджено властивості функцій α(z) та β(z) таких, що α(z^4) та zβ(z^4) є лінійно незалежними розв'язками рівняння Вебера w''-(z^24- u-12) w=0 при u=-12, а саме обмеженість l-індексу, опуклість та можливе зростання.