Продовження мультилінійних відображень на степені лінійних просторів - Василишин, Т.В. (Карпатські математичні публікації, 2016)
Розглянуто питання можливості відновлення мультилінійного відображення зі звуження на діагональ продовження цього відображення на деякий декартів степінь простору.