Про узагальнені форми в комплексному просторі, які задовільняють певні умови кривини - Правіна, М.М.; Баґеваді, Ц.С. (Карпатські математичні публікації, 2016)
Ми вивчаємо солітон Річчі (g,V,λ) на узагальнених формах в комплексному просторі при умовах, що тензори з кривиною Рімана, Бохнера і W_2 задовільняють певні умови кривини, а саме напівсиметричності, Ейнштейнової напівсиметричності, псевдосиметричності Річч та узагальненої псевдосиметричності Річчі. У роботі показано, що стиснення, випрямлення і розширення узагальнених форм в сомплексному просторі залежить від соленоїдальних властивостей вектора V. Також доведено, що узагальнена форма у комплексному просторі з звичайним тензором кривизни Бохнера має сталу скалярну кривизну.