Наближення класів W^r_β,∞ тригармонійними інтегралами Пуассона
Робота присвячена розв’язанню однієї з екстремальних задач теорії наближення функціональних класів лінійними методами, а саме дослідженню питань про наближення класів диференційовних функцій λ-методами підсумовування їх рядів Фур’є, заданими сукупністю Λ ={λ _δ (· )\