Алгебри, породжені спеціальними симетричними поліномами на _1 - Джавад, Ф.; Карпенко, Г.; Загороднюк, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2019)
Нехай X - зважена пряма сума нескінченної кількості копій комплексного простору _1_1. Ми розглядаємо алгебру, яка складається з поліномів на X, котрі є суперсиметричними на кожному доданку _1_1. Функціонали значень в точках на цій алгебрі задають відношення еквівалентності `' на X. У роботі досліджено фактор-множину X/ і показано, що за деяких умов на цій множині є структура дійсної топологічної алгебри.