Iнтегральнi середнi потенцiалiв Ґрiна та їх спряжених - Васильків, Я.В.; Кравець, М.Я. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Встановлено непокращувані оцінки q-тих (1≤ q<+∞) лебегових інтегральних середніх пари функцій F=g+i g, де g - потенціал Ґріна, а g - функція, спряжена до g. Вони узагальнюють відповідні результати Я.В. Васильківа та А.А. Кондратюка для логарифмів B добутків Бляшке B в термінах лічильної функції n(r,0,B) (0<r<1) їх нулів.