Зростання канонічних добутків Вейєрштрасса нульового роду з випадковими нулями - Захарко, Ю.Б.; Філевич, П.В. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Нехай ζ=(ζ_n) - комплексна послідовність нульового роду з показником збіжності τ, N(r) - її усереднена лічильна функція, π(z)=(1-zζ_n) - канонічний добуток Вейєрштрасса, а M(r) - максимум модуля цього добутку. Відомо, що тоді виконується нерівність Валунда-Валірона _r→+∞N(r)M(r)w(τ),w(τ):=πτπτ, і ця нерівність є точною. В роботі доведено, що для більшості (у ймовірнісному сенсі) послідовностей ζ сталу w(τ) в нерівності Валунда-Валірона можна замінити сталою w(τ2).