Гiперциклiчнi оператори на просторах блочно-симетричних аналiтичних функцiй - Кравцiв В.В.; Можировська, З.Г.; Загороднюк, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Стаття мiстить доведення гiперциклiчностi оператора симетричного зсуву на алгебрi блочно-симетричних аналiтичних функцiй обмеженого типу на iзоморфнiй копiї простору l_1.