Слабка властивість Дарбу і перехідність лінійних відображень у топологічних векторних просторах - Маслюченко, В.К.; Нестеренко, В.В. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Показано, що кожне лінійне відображення в топологічних векторних просторах завжди має слабку властивість Дарбу, отже, буде неперервни