Асимптотична поведiнка усереднення цiлих функцiй покращеного регулярного зростання - Хаць, Р.В. (Карпатські математичні публікації, 2013)
За допомогою методу рядiв Фур’є для цiлих функцiй дослiджено асимптотичну поведiнку усереднення цiлих функцiй покращеного регулярного зростання.