Про мiру алгебраїчної незалежностi модуля та значень елiптичної функцiї Якобi - Холявка, Я.М. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Доводиться оцiнка мiри алгебраїчної незалежностi модуля та значень в рiзних алгебраїчних точках елiптичної функцiї Якобi.