Двокроковий метод типу хорд з апроксимацiєю оберненого оператора - Шахно, С.М.; Ярмола, Г.П. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Запропоновано двокроковий метод типу хорд з послiдовною апроксимацiєю оберненого оператора для розв’язування нелiнiйних рiвнянь. Дослiджено локальну збiжнiсть методу та встановлено квадратичний порядок збiжностi. На тестових задачах проведено числовий експеримент.