Наближення класів функцій Нікольського-Бєсова цілими функціями спеціального вигляду - Янченко, С.Я. (Карпатські математичні публікації, 2020)
Одержано точні за порядком оцінки наближення функцій з класів Нікольського-Бєсова S^r _1,θB(R^d), d≥ 1, за допомогою цілих функцій експоненціального типу з певними обмеженнями на їхній спектр. Похибка наближення оцінюється у метриці простору Лебега L_∞(R^d).