Нелокальна крайова задача зі збуреннями мішаних крайових умов для еліптичного рівняння із сталими коефіцієнтами. ІІ - Баранецький, Я.О.; Каленюк, П.І.; Копач, М.І.; Соломко, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2020)
У роботі продовжено розпочаті у першій частині дослідження властивостей задачі з нелокальними умовами, які є багатоточковими збуреннями мішаних крайових умов. Зокрема, побудовано узагальнений оператор перетворення, який відображає розв'язки самоспряженої крайової задачі із мішаними крайовими умовами в розв'язки багатоточкової задачі. Побудовано систему V(L) кореневих функцій оператора L багатоточкової задачі. Визначено умови, при яких система V(L) повна та мінімальна та умови, за яких вона є базисом Рісса. Для випадку еліптичного рівняння встановлено умови існування та єдиності розв'язку задачі.