Про числа Пелля-Падована та їхній зв’язок з числами Фібоначчі - Гой, Т.П.; Шарин, С.В. (Карпатські математичні публікації, 2020)
У цій роботі за допомогою визначників певних сімей матриць Тепліца-Гессенберга ми встановили деякі комбінаторні формули для чисел Пелля-Падована. Ці формули ми записуємо як тотожності, що включають суми добутків чисел Пелля-Падована та мультиноміальні коефіцієнти. Зокрема, це дозволило нам довести чотири формули, які встановлюють зв'язок між послідовностями Пелля-Падована та Фібоначчі.