Спектр алгебр симетричних та субсиметричних аналітичних функцій - Загороднюк, А.В.; Чернега, І.В. (Карпатські математичні публікації, 2010)
В роботі досліджуються алгебри симетричних та субсиметричних аналітичних функцій обмеженого типу на просторах L_1[0,∞)L_∞[0,∞) та L_∞[0,1] і їх спектри.