Метод параметриксу для ультрапараболічних систем - Малицька, Г.П.; Буртняк, І.В. (Карпатські математичні публікації, 2010)
Тут розглянуто системи ультрапараболічних рівнянь, які узагальнюють рівняння дифузії з інерцією. Використовуючи модифікований метод Леві, ми побудували фундаментальну матрицю розв'язків системи рівнянь Колмогорова другого порядку, одержано оцінки похідних, що входять в систему.