Продовження часткових розмитих метрик - Савченко, О. (Карпатські математичні публікації, 2010)
Доведено, що існує неперервний оператор продовження стаціонарних часткових розмитих метрик. Основний результат є аналогом теореми Е. Тимчатина і М. Зарічного для розмитих метрик.