Поліноміальні повільно зростаючі розподіли - Шарин, С.В. (Карпатські математичні публікації, 2010)
У роботі побудовано поліноміальний (нелінійний) аналог повільно зростаючих розподілів Шварца. Розглянуто узагальнену операцію диференціювання у просторі поліноміальних узагальнених функцій, а також перетворення Фур'є-Лапласа таких розподілів. Наведено приклади.