Поляризаційна формула та поляризаційна нерівність для (p,q)-лінійних відображень - Василишин, Т.В.; Загороднюк, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2009)
В роботі встановлено аналог поляризаційної формули, поляризаційної нерівності та формули Мартіна для (p,q)-лінійних відображень на нормованих просторах.