Класифікація екстремальних точок простору L_s(^2l_∞^3) за допомогою математичних обчислень - Кім, Сунґ Ґуен (Карпатські математичні публікації, 2022)
Нехай простір l_∞^3=R^3 оснащено рівномірною нормою. У статті [Comment. Math. 2017, 57 (1), 1-7], С.Ґ. Кім класифікував екстремальні точки одиничної кулі простору L_s(^2l_∞^3) використовуючи лише пакет Mathematica 8, де L_s(^2l_∞^3) є простором симетричних білінійних форм на l_∞^3. Виглядає на те, що було б цікаво та важливо класифікувати екстремальні точки одиничної кулі простору L_s(^2l_∞^3) без використання Mathematica 8. Метою цієї статті є зробити таку класифікацію за допомогою математичних обчислень.