Подальші дослідження множини єдиності образу з вагою 0 і 1 - Банерджі, А.; Майті, С. (Карпатські математичні публікації, 2022)
У цій статті ми знайшли найбільш загальну форму відомого полінома Франка-Рейндерса. За допомогою цього ми дослідили множину єдиності образу мероморфної функції при двох найменших можливих вагах, а саме 0 і 1. Наші результати узагальнюють деякі відомі результати в літературі.