Апроксимаційні властивості модифікованих операторів Джейна-Гамма - Ердоган, С.; Олгун, А. (Карпатські математичні публікації, 2021)
У цій роботі досліджуються деякі апроксимаційні властивості модифікованого оператора Джейна-Гамма. Використовуючи теорему типу Коровкіна, спочатку наведено апроксимаційні властивості такого оператора. Потім обчислено швидкість збіжності цього оператора за допомогою модуля неперервності та представлено апроксимаційні властивості вагових просторів. Насамкінець отримано теорему типу Вороновської цього оператора.