Апроксимаційні властивості багатовимірних експоненціальних вибіркових рядів - Курсун, С.; Тургай, М.; Алагоз, О.; Акар, Т. (Карпатські математичні публікації, 2021)
У цій роботі узагальнено сім'ю експоненціальних вибіркових рядів для функцій n змінних та досліджено їх точкову і рівномірну збіжність, а також швидкість збіжності для функцій, що належать до простору -рівномірно неперервних функцій. Крім того, сформульовано та доведено узагальнене розвинення Мелліна-Тейлора багатовимірних функцій і за допомогою теореми типу Вороновської встановлено точкову асимптотичну поведінку ряду.