Регулярність розв'язків крайових задач для дифузійно-хвильового рівняння з узагальненими функціями в правих частинах - Лопушанський, А.О. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Доведено однозначну розв'язність першої крайової задачі для рівняння $$u^{(β)}_t-a(t)u_{xx}=F(x,t), \;\;\; (x,t) \in(0,l)× (0,T]$$ з дробовою похідною $u^{(β)}_t$Рімана-Ліувілля порядку $β\in (0,2)$, додатним гладким коефіцієнтом $a(t)$, узагальненими функціями в правих частинахта та встановлено деякі достатні умови регулярності його розв'язку за змінною $t$.