Про стабiлiзацiю iнтеграла Пуассона ультрапараболiчних рiвнянь - Малицька, Г.П.; Буртняк, І.В. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Дослiджується стабiлiзацiя iнтеграла Пуассона для рiвнянь типу Колмогорова, що мають три групи змiнних, за якими є виродження параболiчностi.