Задача Коші для параболічного рівняння над полем $p$-адичних чисел з імпульсним впливом - Лучко, В.М. (Карпатські математичні публікації, 2014)
Розглянуто задачу Коші для параболічного рівняння з імпульсним впливом, побудовано її розв'язок та вивчено властивості розв'язку над полем $\mathbb{Q}_{p}$.