Вивчення $φ$-симетричного тензора $τ$-кривизни в $N(k)$-зв’язному метричному многовиді - Інґалахаллі, Ґ.; Баґеваді, Ц.С. (Карпатські математичні публікації, 2014)
У цій статті вивчається тензор $τ$-кривизни в $N(k)$-зв’язному метричному многовиді.Досліджується $τ$-$φ$-рекурентний, $τ$-$φ$-симетричний і глобально $τ$-$φ$-симетричний $N(k)$-зв’язний метричний многовид.