Про зростання одного класу цілих рядів Діріхле - Кулявець, Л.В.; Мулява, О.М. (Карпатські математичні публікації, 2014)
У термінах узагальнених порядків досліджено зв'язок між зростанням цілого ряду Діріхле $F(s)=\sum\limits_{n=1}^{∞}a_n\exp\{sλ_n\}$ і зростанням цілих рядів Діріхле $F_j(s)=\sum\limits_{n=1}^{∞}a_{n, j}\exp\{sλ_n\}$,$1\le j\le 2$, якщо коефіцієнти $a_n$ пов'язані з коефіцієнтами $a_{n, j}$ певними співвідношеннями.