Про булеві порядки двох перетворень напівгруп - Лівінський, І.В.; Жуковська, Т.Г. (Карпатські математичні публікації, 2014)
Розглядаються напівгрупи $\mathcal{O}(\mathcal{B}_n)$ всіх перетворень, що зберігають порядок, $φ : \mathcal{B}_n→ \mathcal{B}_n$ впорядкованих за вкладенням в булеву $\mathcal{B}_n$ $n$-елементну множину (тобто такі перетворення, що з $A \subseteq B$ випливає $φ(A) \subseteq φ(B)$) і для напівгрупи $\mathcal{C}(\mathcal{B}_n)$ виконується $φ(A)\subseteq A$ для всіх $A \in\mathcal{B}_n$. Порядок напівгруп визначено.