Нелокальна багатоточкова задача для факторизованого рівняння з залежними коефіцієнтами в умовах - Василишин, П.Б.; Савка, І.Я.; Клюс, І.С. (Карпатські математичні публікації, 2015)
Встановлено умови коректної розв'язності нелокальної багатоточкової задачі для факторизованого рівняння з коефіцієнтами в умовах, що залежать від одного дійсного параметра. Показано, що ці умови виконуються на множині повної міри Лебеґа відрізка параметрів.