До властивостей розв'язків рівняння Вебера - Трухан, Ю.C. (Карпатські математичні публікації, 2015)
Досліджено властивості функцій $α(z)$ та $β(z)$ таких, що $α(z^4)$ та $zβ(z^4)$ є лінійно незалежними розв'язками рівняння Вебера $w''-(\frac{z^2}4- u-\frac12) w=0$ при $ u=-\frac12$, а саме обмеженість $l$-індексу, опуклість та можливе зростання.