Неперервні наближення ємностей на метричних компактах - Глушак, І.Д.; Никифорчин, О.Р. (Карпатські математичні публікації, 2016)
Представлено метод "майже оптимального" неперервного наближення ємностей на метричному компакті мірами можливості, мірами необхідності чи ємностями на замкненому підпросторі.