Застосування функціонального числення до розв'язання задачі Коші для нескінченновимірного рівняння теплопровідності - Шарин, С.В. (Карпатські математичні публікації, 2016)
У цій роботі ми вивчаємо нескінченновимірне рівняння теплопровідності, породжене лапласіаном Ґросса. Використовуючи метод функціонального числення, ми отримуємо розв'язок відповідної задачі Коші у просторі поліноміальних ультрадиференційовних функцій. Також розглянуто напівгруповий підхід розв'язання такої задачі.