Алгебри, породжені спеціальними симетричними поліномами на $\ell_1$ - Джавад, Ф.; Карпенко, Г.; Загороднюк, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2019)
Нехай $X$ $-$ зважена пряма сума нескінченної кількості копій комплексного простору $\ell_1\bigoplus \ell_1.$ Ми розглядаємо алгебру, яка складається з поліномів на $X,$ котрі є суперсиметричними на кожному доданку $\ell_1\bigoplus \ell_1.$ Функціонали значень в точках на цій алгебрі задають відношення еквівалентності `$\sim$' на $X.$ У роботі досліджено фактор-множину $X/\sim$ і показано, що за деяких умов на цій множині є структура дійсної топологічної алгебри.