Тензорнi добутки абстрактних просторiв Бєсова - Дмитришин, М.І. (Карпатські математичні публікації, 2012)
Доведено iнтерполяцiйну теорему для тензорних добуткiв абстрактних просторiв Бєсова, асоцiйованих з замкненими операторами в банахових просторах, та показано її застосування до проблеми апроксимацiй елементiв тензорних добуткiв банахових просторiв.