Мультиплiкативнi полiномiальнi вiдображення на комутативних банахових алгебрах - Лабачук, О.В.; Загороднюк, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2012)
У цiй роботi ми розглядаємо мультиплiкативнi полiномiальнi вiдображення на комутативних алгебрах. Мультиплiкативний полiном, що розкладається в добуток характерiв, називатимемо тривiальним. Дослiджуємо питання: чи iснує нетривiальний мультиплiкативний полiном на комутативнiй алгебрi?