Два формулювання узагальненої задачі Коші для півлінійного рівняння дифузії з дробовою похідною за часом - Лопушанський, А.О.; Лопушанська, Г.П.; Пасічник, О.В. (Карпатські математичні публікації, 2012)
Запропоновано два еквівалентні формулювання задачі Коші для півлінійного рівняння дробового порядку $α\in(0;1)$ за часом з узагальненою функцією в початковій умові. Доведено теорему існування та єдиності, отримано зображення розв'язку такої задачі для лінійного однорідного рівняння з дробовою похідною за часом.