Рiст спряженостi в гiллястих групах - Бондаренко, Є.В. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Доведено, що гiллястi групи автоморфiзмiв регулярного кореневого дерева не можуть мати полiномiальний рiст спряженостi.