Про оцiнки розв’язкiв одного рiвняння типу згортки - Винницький, Б.В.; Дiльний, В.М. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Розглядається одне рiвняння типу згортки у пiвсмузi для функцiй, що належать класу Гардi-Смiрнова. Одержано оцiнки розв’язкiв в термiнах аналiтичного продовження.