Еквівалентність повноти нормованого простору гомогенності гіперпростору його замкнених обмежених опуклих множин - Гетьман, I. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Ми доводимо, що нескінченновимірний нормований простір $X$ є повним тоді і лише тоді, коли гіперпростір $BConv_H(X)$ усіх непорожніх замкнених опуклих підмножин простору $X$ є топологічно гомогенним.