Побудова фундаментального розв'язку одного класу вироджених параболічних рівнянь високого порядку - Малицька, Г.П.; Буртняк, І.В. (Карпатські математичні публікації, 2020)
У статті модифікованим методом Леві побудовано функцію Ґріна для одного класу ультрапараболічних рівнянь високого порядку з довільною кількістю груп виродження параболічності. Модифікований метод Леві розроблено для рівнянь Колмогорова високого порядку з коефіцієнтами залежними від усіх змінних, при цьому заморожена точка, яка є параметриксом, підібрана так, щоб зручно використовувалася експоненціальна оцінка фундаментального розв'язку та його похідних.