Лежандрові нормально плоскі підмноговиди $\mathcal{S}$-просторових форм - Махі, Ф.; Белхельфа, М. (Карпатські математичні публікації, 2020)
У поданому дослідженні ми розглядаємо лежандровий нормально плоский підмноговид $M$ $(2n+s)$-вимірної $\mathcal{S}$-просторової форми $\widetilde{M}^{2n+s}(c)$ сталої $φ$-секційної кривизни $c$. Ми показали, що якщо $M$ є псевдопаралельним, то $M$ є напівпаралельним або тотально геодезичним. Ми також довели, що якщо $M$ є узагальнено псевдопаралельним підмноговидом Річчі, то або $M$ є мінімальним, або $L=\frac{1}{n-1}$ при $c eq -3s$.