Простори векторів експоненціального типу комплексних степенів позитивних операторів - Дмитришин, М.І. (Карпатські математичні публікації, 2010)
Визначено нові класи інтерполяційних просторів векторів експоненціального типу комплексних степенів позитивних операторів. Досліджено властивості апроксимаційних просторів, породжених розглянутими інтерполяційними просторами. Наведено приклад застосування до регулярних еліптичних граничних задач, в якому вектори експоненціального типу співпадають з кореневими векторами, а для операторів із сталими коефіцієнтами є підкласом цілих функцій експоненціального типу.