Нерухомі точки коливних нечітких багатозначних відображень та їх застосування - Шаґарі, М.Ш.; Азам, А. (Карпатські математичні публікації, 2021)
У цій роботі вводиться поняття коливних нечітких нерухомих точок. З цією метою означено $(α,β)$-слабкий стиск типу Сузукі у рамках коливних нечітких багатозначних відображень, що, тим самим, встановлює деякі відповідні теореми про нерухомі точки. Введене поняття є розширенням нечітких багатозначних відображень у відповідній літературі. Наведено приклади, якi додатково пiдтверджують результати та загальність запропонованих iдей. Більше того, один із результатів використовується для дослідження достатніх умов існування класу функціональних рівнянь, що виникають у динамічному програмуванні.