Степеневі операції та диференціювання, асоційовані з суперсиметричними поліномами на банаховому просторі - Чернега, І.В.; Фуштей, В.І.; Загороднюк, А.В. (Карпатські математичні публікації, 2020)
Розглядаються різні підходи до побудови степеневих операцій в кільці мультимножин, асоційованому з суперсиметричними поліномами від нескінченної кількості змінних. Встановлено деякі співвідношення між побудованими степеневими операціями. Також досліджено оператори диференціювання на алгебрах симетричних і суперсиметричних аналітичних функцій обмеженого типу на банаховому просторі абсолютно збіжних послідовностей.