Побудова дуально-узагальнених комплексних кватерніонів Фібоначчі та Люка - Шентурк, Г.Й.; Ґурсес, Н.; Юце, С. (Карпатські математичні публікації, 2022)
Метою статті є побудова дуально-узагальнених кватерніонів Фібоначчі та Люка. Нами встановлено деякі властивості дуально-узагальнених комплексних чисел та їхніх кватерніонів. Зокрема, ми одержали загальні рекурентні співвідношення, формули Біне, тотожності Тагіурі, Гонсбергера, Оканя, Кассіні та Каталана. Також ми запровадили деякі матричні представлення цих спеціальних кватерніонів і виразили добуток дуально-узагальнених комплексних кватерніонів Фібоначчі і Люка у вигляді їхніх різних матричних представлень.